Tevékenységünk:


  Vállaljuk vállalati informatikai projektek lebonyolítását; a projekt időbeli megtervezését, erőforrás igényeinek felmérését és ezek biztosítását; a tevékenységek és események koordinálását és dokumentálását; az elkészült termékek minőség biztosítását. 

   Vállaljuk ezen belül felhasználói programok, programrészek tervezését, kifejlesztését, dokumentálását, tesztelését, beüzemelését és hosszú távú támogatását. Ehhez biztosítjuk a legújabb technológiák naprakész ismeretét, valamint rendelkezésre álló tapasztalatainkat és előre elkészített megoldásainkat.

   Vállaljuk továbbá a szervezet informatikai igényeinek felmérését, optimális informatikai infrastruktúra kiépítésének megtervezését, vagy kidolgozzuk a bővítés leghatékonyabb módját, a rendszer hardver és szoftver infrastruktúrájának kiépítését, a felhasználói programok kifejlesztését.

   Vállaljuk továbbá Internetes és Intranetes marketing és kereskedelmi megoldások megtervezését, kivitelezését és üzemeltetését a leghatékonyabb WEB alapú technológiák felhasználásával, a szervezet felépítésének és hatékonysági szempontjainak figyelembe vételével.