Technológiák:


   A mai vállalati rendszerek iránti legfontosabb igények a hordozhatóság, nyitottság, és könnyű testre szabhatóság. A hordozhatóságot azok a rendszerek valósítják meg, amelyek képesek együttműködni a legfontosabb operációs rendszerekkel és támogatják a legelterjedtebb hálózati átviteli módokat, különös tekintettel az Internetes átvitelre. Nyitott az a rendszer, amely képes adatokat küldeni és fogadni a legtöbb szabványos adatátviteli formátumban, és támogatja az ilyen adatcsere lehetőségek gyors létrehozását. Testre szabható egy rendszer, ha követni tudja a szervezet felépítésének, az ügyviteli folyamatoknak, valamint a vele szemben támasztott igényeknek a változását különösebben nagy programozói beavatkozások nélkül.

   A jelenleg rendelkezésre álló technológiák közül mi a Java programozási nyelv használatát találtuk egységes megoldásnak az operációs rendszerektől és hálózati technológiáktól független alkalmazások létrehozására.
   A körültekintően tervezett moduláris objektumorientált elosztott rendszerek biztosítják a rendszer testreszabhatóságát, a szabványos XML technológia pedig a rendszeren belüli és a külső kommunikáció kézbenntarthatóságát és olcsó kezelhetőségét adja.

   Jelenleg ezen technológiákat használjuk és ajánljuk üzleti rendszerek megvalósításához.

   Munkatársaink az eddig említettekkel együtt a következő technológiák magas szintű alkalmazásában szereztek gyakorlatot:

Programnyelvek: Java, Visual C++, Visual Basic, Visual FoxPro, PHP
Adatkapcsolatok: SQL ( DB2, MS SQL Server, MS Access, Informix ), XML, OLE
Operációs rendszerek: Windows 9x, Windows NT/20000/XP, Unix, Linux
Web technológiák: Java ( script, applet, servlet ) HTML, PHP, XML, XSL, XSD