Cégtörténet:


   A Softime Kft-t 1990-ben alapította egy szoftverfejlesztő, egy rendszerszervező és egy gépészmérnök azzal a céllal, hogy egyedi számítógépes megoldásokat készítsenek a mérnöki munka, az oktatás és az üzleti élet azon területei számára, ahol a hagyományos ügyviteli rendszerek már nem szolgáltatnak kielégítő eredményt.

   Kezdetben cégünk főként a mérnöki munkát segítő, tervező-szoftvereket valamint kommunikációs megoldásokat készített. A kilencvenes évek derekán elkezdődött a kereskedelmi és pénzügyi területen felhasználható szoftverek és modulok fejlesztése, valamint az Internetes és Intranetes tartalomszolgáltatás majd adatgyűjtés. Ebből a tevékenységből alakult ki az a fejlesztési, tanácsadási és támogatási tevékenység, ami jelenleg a teljes tevékenységi kört lefedi.

   Munkánk során változatos területeken szereztünk fejlesztési tapasztalatokat; úgymint információgyűjtés és feldolgozás, nagy és kiskereskedelmi áru és pénzforgalom, pénztári nyilvántartás, pénzintézeti és pénzpiaci pénzforgalom, szervezet-felépítés, folyamat-szervezés és nyilvántartás, üzleti információk megjelentetése és karbantartása az Interneten. Folyamatosan törekedtünk és törekszünk arra, hogy megtaláljuk és elsajátítsuk a legújabb technológiák és módszertanok közül mindazokat, amelyek az előállított termékek minőségét és munkánk hatékonyságát növelik.

   Jelenleg kereskedelmi, pénzügyi, biztosítási és szervezési területen végzünk munkát hazai, valamint német nyelvterületen működő cégek részére.